Blog.

(2015) Fete din Balcani

10 July 2015

Video

by Skizzo

Cand am primit piesa a durat cam juma de ora sa fac versurile si nu pentru ca sunt simple sau pentru ca sunt eu vreun Jay-Z (dupa parerea mea, simplu e mai greu iar putin e mai mult de fapt) ci pentru ca energia piesei a fost in asa fel. Am fost imediat a doua zi la studio la Vanotek care a produs piesa si am tras vocile in maxim juma de ora pentru ca asa merg lucrurile cand vin natural.

E genul ala de piesa comerciala care imi place, are energie, are cohones, super bas, super ritm si suna MARE. La videoclip erau vreo 40 de fete dar am scapat usor pentru ca am fost primul la cadru dupa care mi-am vazut de treaba. Daragiu aka cel mai dansator regizor m-a intrebat: “ai frica de inaltime?”, i-am zis “Nu dar mai vreau sa fac muzica dupa videoclipul asta”, astea fiind spuse am intrat intr-un “container” urcat de o macara la vreo 5 metri in aer si am dat REC. Faza caterinca a fost ca inainte de fiecare play fugeam in spatele containerului sa dau drumul la fum ahahaha.

Scriu cu intarziere pe site pentru ca sunt un pierdevara si asta ma scuza de orice, vad ca videoclipul a facut deja 6.000.000 de vizualizari intr-o luna deci de ce sa mai vorbesc degeaba? PLAY!