Blog.

(2014) El zice ca…

10 June 2014

Video

by Skizzo

www.urban.ro zice:

Skizzo Skillz si Keo le-au adus pe Gina Pistol si Cosmina Pasarin pentru noua colaborare ce vine direct cu videoclip: “El zice ca”!

Chiar daca in versurile piesei declara opusul, Skizzo si Keo nu sunt cuminti in noua piesa lansata astazi impreuna cu un videoclip ce are ca protagoniste doua pacate romanesti – Cosmina Pasarin si Gina Pistol. ‘El zice ca..’ a fost scrisa de catre Skizzo pe o productie semnata Bogdan Muresan “sorel de la Cassa Locco’.

Piesa este ‘o caterinca fina despre un fenomen de care femeile se lovesc zilnic’, a declarat Skizzo Skillz. Videoclipul a fost filmat in Bucuresti iar ideea acestuia se invarte in jurul ideei ca Gina si Cosmina joaca rolul celor doi artisti.

Am luat una bucata Gina Pistol si una bucata Cosmina Pasarin care interpreteaza rolurile noastre, Gina e Skizzo iar Cosmina e Keo, n-am luat un johnny bravo ca sa nu stricam videoclipul, in rest e un videoclip in care ne prefacem ca facem un videoclip iar “skizzo cu keo” joaca rolul de regizori, adevaratii vinovati pentru videoclip fiind Ciprian Strugariu (regie) si San Anton (montaj)’ au povestit Skizzo si Keo – adica SKEO!

Cel mai recent single al lui Skizzo Skillz a fost “Tipa ta” din octombrie 2013. Intre timp, el a facut show la Forza Zu 2014 pentru zeci de mii de oameni in prima prestatie live cu Karie – Biniditat!

Text preluat de pe: www.urban.ro