Blog.

(2018) Doamne ce doamne

31 March 2018

by Skizzo

Prima data cand am auzit de “doi degeaba” a fost cand au facut episodul acela cu piesa “umblu teleleu”. Le-am dat un mesaj sa le multumesc si sa-i felicit pentru proiect si asa a inceput o prima discutie despre o posibila colaborare.

La inceput ei mi-au propus sa apar intr-un episod dar m-am gandit instant la posibilitatile infinite si ce scenarii fara limita de buget iti ofera o animatie. La scurt timp le-am trimis piesa “doamne ce doamne” si un scenariu in proportie de 50% lasandu-i pe ei sa vina mai departe cu partea lor creativa. Baietii au fost prompti si mi-au prezentat foarte repede o prima varianta de clip dar mie piesa deja imi dadea cu virgula si nu ma multumea varianta ei finala, aici proiectul a luat o pauza destul de lunga si aproape ca se renuntase la proiect. Intre timp a iesit si Guess Who cu un videoclip animat la Cupidon si parca mi se cam luase.

Lucrand la albumul “cel mai tare trapper de care n-ai auzit” piesa “doamne ce doamne” a luat o forma noua care in sfarsit ma multumea si am dat rapid un send file spre “doi degeaba” care au finalizat instant clipul si Lu-K Beats / Seek Music a finalizat instant piesa.

Rezultat? 100.000 de vizualizari in doua ore de la lansare, 300.000 in 48 de ore si locul 2 in trending, ce sa zic… uneori sclipirile de moment necesita mult timp.

Ideea pentru outfitul din a venit dupa un concept realizat pentru aniversarea de 25 de ani de la Fresh Prince of Bell Air, serial care mi-a marcat copilaria de sus pana jos. Cu pusul pe hartie cred ca cei de la Doi Degeaba au facut cel putin o treaba buna. Adidasii sunt Jordan XI Low, preferatii mei de la Mr Air. Basca cu “Liniste” vine doar cadou la 3 produse comandate de pe shop sau de pe www.cudeea.ro/shop.

Skizzo Skillz / Doamne ce doamne
Text: Skizzo Skillz
Instrumental: PRNY
Producator executiv: Lu-K Beats
Mix Master: Lu-K Beats @ Seek Music
Scenariu: Skizzo Skillz @ Doi Degeaba
@2018 Skizzo Music / Seek Music / Doi Degeaba