Blog.

(2012) BINIDITAT

14 September 2012

Video

by Skizzo

Skizzo Skillz lanseaza videoclipul “Biniditat” in premiera pe Urban.ro. Piesa a avut reactii foarte bune cand a scapat in online intr-o varianta demo insa acum auzim versiunea finala cu un clip pe masura versurilor si a beat-urilor!
Single-ul “Biniditat” a scapat in online intr-o varianta nefinalizata cu Pavel Stratan. Fiind vorba de case de discuri diferite, Pavel nu a putut sa ramana in ecuatie astfel ca versiunea finala pe care o auziti astazi in premiera aici, e cu Skizzo Skillz si Karie. A primit reactii foarte bune de la fani si de la radiouri insa abia acum e lansata oficial.
Ne-a amuzat foarte tare lansarea asta pentru ca le are pe toate: gaini, fete care danseaza si cor de preoti! Noi zicem ca e unul din hiturile toamnei, PLAAY, in premiera!

Versurile au fost lucrate de Skizzo si Karie iar instrumentalul, mixul si masterul de Karie. Regia clipului a semnat-o Ciprian Strugariu impreuna cu Mr.Skillz, in timp ce de montaj s-a ocupat Ady Milka Ursu. L-am intrebat-o pe Skizzo de povestea piesei si iata cum ne-a rezumat-o:

Am primit nebunia asta de instrumental de la Karie si m-am gandit ca ar fi perfect sa fac piesa asta cu Grasu. Am facut conceptul iar Karie si-a facut partea la cateva zile dupa ce terminasem bucata mea. Pe parcurs l-am cooptat pe Pavel Stratan ca sa dea cel mai moldovean feeling piesei dar cum lucrurile (legal vorbind) nu merg tot timpul cum vrem noi am ajuns sa terminam proiectul cu un cor de preoti care au tras vocile instant dupa ce au vazut fetele dansand :)) Piesa in varianta cu Stratan a scapat pe internet si nu e cazul sa ne mai ascundem ca a facut sute de mi de vizualizari dar promit ca varianta finala tot o sa va surprinda. Una peste alta e cea mai romaneasca piesa hip hop de petrecere, nu conteaza ca esti banatean, oltean, moldovean, suntem toti romani si petrecem la fel, BINIDITAT!